11 januari 2017: Members Spotlight – Margriet

Workout of the day (WOD)
For time:
20 Cal Assault Bike
20 Clean and jerks, 75kg/52,5kg
20 Cal Assault Bike

Challenge of the month – Januari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk Air Squats

Magriet is nog niet heel lang lid maar verdient zeker een plekje in de “members spotlight”. Ik kan mij niet meer herinneren wanneer zij precies begon maar vanaf de eerste dag zijn er weinig dagen geweest waarop zij niet geweest is. Het CrossFit virus heeft haar zeker aangestoken. Hiervoor is zij altijd al actief geweest maar bij ons heeft zij helemaal haar plekje gevonden. Je leert haar nu beter kennen aan de hand van de vragen die wij haar hebben gesteld. 3…2…1…GO MARGRIET!!!

  1. Wat doe je voor werk en/of studie?
    Ik werk als vestigingsmanager bij Bounz® in Almere en heb het daar heel erg naar mijn zin. Daarnaast geef ik squash training aan twee talentvolle jeugdspelers.
  2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
    Ik ben geboren en opgegroeid in Arnhem. Rond mijn 18e ben ik in Almere terecht gekomen en tot nu toe ben ik daar blijven hangen.
  3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
    Ik ben momenteel vrijgezel, dus woon alleen.
  4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
    Ik ben sinds kort begonnen met Crossfit, super leuk en verslavend. Daarvoor was ik lid van een sportschool waar ik de laatste twee jaar vooral sponsor was.Voor die tijd heb ik altijd veel gesquasht. Dat vind ik ook nog steeds een hele leuke sport, alleen speel ik zelf nog maar heel zelden.
  5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
    Een vriendin was super enthousiast over Crossfit en zei steeds al wel dat het ook echt wat voor mij zou zijn. Maar aangezien ik nog maar zo weinig sportte, dacht ik dat ik dat dan misschien ook niet zou doen naast mijn werk. Ik heb bij haar in Deventer toen een keer meegedaan (dat was toevallig een Burpee Mile). Ik heb daarna een proefles gevolgd bij Sophie en toen was ik om en heb ik me ingeschreven voor de beginnerslessen.
  6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
    Lastige vraag, ik vind alles leuk! Eigenlijk heb ik geen favoriete beweging. Mijn favoriete WOD is er een waar je gewoon bij jezelf de knop om kan zetten en volle bak kan knallen, zonder al te moeilijke technieken of zware gewichten. Bikkelen, daar houd ik wel van! Maar als ik toch een favoriete beweging zou moeten kiezen, dan denk ik de snatch, omdat ik die super moeilijk vind!
  7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
    Als ik iets moet kiezen, dan toch echt roeien!
  8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
    Up tempo muziek met een goede beat. Zorgt er net even voor dat je wat harder gaat. Ook al moet ik bekennen dat ik vaak niet eens in de gaten heb wat voor muziek er gedraaid wordt.
  9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
    Ik houd van sportief en creatief bezig zijn. Afspreken met vriendinnen, shoppen, een dagje weg, bakken, lekker uit eten of een dagje sauna. Af en toe heerlijk relaxt op de bank een filmpje kijken vind ik ook wel fijn.
  10. Wat is je lievelingseten?
    Sushi en pizza!
  11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
    Lief.
  12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
    Familie/vrienden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.