IMG_8056

11 juli 2017: Vanaf augustus in de box

Workout of the day (WOD)
Split jerk 5-3-3-2-2-2-1-1-1-1-1

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten hangen en vasthouden van objecten

Jarenlang hebben wij de producten van Purepharma verkocht in de box. Door wijzigingen bij het bedrijf hebben wij besloten over te stappen naar een ander merk voor onze visolie, vitamine D3 en magnesium. Zodra de huidige voorraad Purepharma op is gaan wij over op de producten van Go Primal. Dit zal rond augustus zijn.

Go Primal is opgericht door twee voormalig werknemers van Purepharma. De producten zijn qua kwaliteit hetzelfde, zij komen namelijk uit dezelfde fabriek als die van Purepharma. De supplementen van Go Primal zijn 100% natuurlijk en bevatten geen onnodige toevoegingen. De producten van Go Primal zijn tevens iets goedkoper dan die van Purepharma. Je kunt meer informatie vinden over de inhoud van de supplementen op deze pagina.

Zodra het binnen is kun je de producten herkennen aan de blauwe kleur in de koelkast. Heb je vragen over supplementen? Laat het ons dan weten. De coaches helpen je graag om de juiste supplementen te kiezen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>