C36D0132-A9D8-4038-AC5F-D1E8992E1347

12 januari 2018: Members Spotlight – Pauline

Workout of the day (WOD)
For time:
5000m SkiErg
* In teams van vier. 30 seconds on, 90 seconds off.

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Pauline is een echte lieverd. Dat kan iedereen die haar weleens in de les heeft gehad beamen. Daarnaast is zij een voorbeeld voor anderen. Zij laat zichzelf namelijk niet tegenhouden door lichamelijk klachten maar werkt elke training een stukje harder om fitter te worden. Kortom, een topper waarmee wij blij zijn dat zij onderdeel is van onze community!

1. Wat doe je voor werk en/of studie?Ik ondersteun en begeleid zowel jongeren als ouderen en gezinnen bij emotionele problemen.

2. Waar ben je geboren en opgegroeid? Ik ben geboren in Overijssel, Balkbrug en opgegroeid in Noord-Holland, Wijk aan Zee en Beverwijk.
3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren). Mijn gezin bestaat uit een hele lieve echtgenoot Mick en een fantastische zoon Robert.
4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit? Voordat ik begon aan CrossFit was ik vooral goed in bank hangen.
5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere? Ik ben geënthousiasmeert en geïnspireerd door mijn zoon Robert die al aan CrossFit deed.
6. Wat is je favoriete CrossFit beweging? Deadlift
7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging? De snatch. Als ik het uitspreek klinkt het al als een vies woord.
8. Op welke muziek doe je het liefst een workout? Muziek met een lekkere beat vooral met veel volume.
9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit? Gamen, lezen, wandelen in de natuur, lekker eten koken, bloemschikken, feestjes organiseren.
10. Wat is je lievelingseten? De Franse keuken om uit eten te gaan en thuis de Aziatische, Surinaamse en Italiaanse keuken.
11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…Directief
12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan… Mijn gezin.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>