marcelpr3

12 mei 2015: Purepharma PR3 en RipFix zijn binnen!

Workout of the day (WOD)
“Amanda”
9-7 and 5 reps for time of:
Muscle-ups
Squat snatch, 60kg/42,5kg

Challenge of the month – Mei
Zoveel mogelijk pull-ups

Het wachten is voorbij. Een aantal weken geleden kwamen wij voor het eerst met een bericht naar buiten over het nieuwe product van Purepharma, PR3. Dit voedingssupplement is een eiwitshake die bestaat uit de allerbeste ingrediënten. De biologische bruine rijsteiwit voorziet je spieren van de bouwstenen om te herstellen na een training. Maar dat is niet alles. Het product bevat tevens kokoswater om mineralen die verloren gaan tijdens het trainen weer aan te vullen. Toegevoegd collageen helpt daarnaast om pezen, ligamenten en kraakbeen te voorzien van de nodige ondersteuning. De ingrediënten komen allemaal uit de natuur en de shake is volledig vrij van gluten en lactose. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Purepharma of een folder meepakken in de box. Op dit moment is er een kleine voorraad Purepharma PR3 in de box. Een pot kost €70,00 en bevat 25 porties (€2,80 per shake).

Tot slot is er ook goed nieuws voor iedereen met pijnlijke en gescheurden handen. Afgelopen week is er een grote voorraad RipFix binnen gekomen. Deze zalf is speciaal gemaakt voor het herstel van je handen nadat zij zijn open gegaan door bijvoorbeeld pull-ups of muscle-ups. Een potje kost €10,00 en gaat bijzonder lang mee. Kijk voor meer informatie op de website van RipFix.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>