Reebok CrossFit Almere

14 december 2013: Nieuwe website vandaag online!

Workout of the day (WOD)
A.
3 x Max pull-ups

B.
6 min AMRAP of:
9 Kettlebell swings, 24kg/16kg
6 Pull-ups
3 Burpees

Challenge of the month
Haal zoveel mogelijk pull-ups als je kan in deze maand!

Maanden is er gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuwe website voor Reebok CrossFit Almere en vandaag is hij eindelijk online. De gehele huisstijl van de box was de afgelopen maanden aangepast naar de kleuren rood, zwart en wit. De website heeft even op zich laten wachten maar wij zijn erg trots op het eindresultaat. Er is overgestapt naar een nieuw besturingssysteem, je kunt nu gemakkelijk oude blogposts opzoeken en alle informatie is overzichtelijk terug te vinden. Is het niet geweldig?

Natuurlijk werkt nog niet alles helemaal optimaal. Er wordt bijvoorbeeld nog hard gewerkt aan het integreren van het inschrijfsysteem. In de tussentijd word je onder het kopje “leden” doorverwezen naar het oude inschrijfsysteem. Je dient jezelf nog steeds via dit systeem in te schrijven voor de lessen. Verder zijn er wellicht wat bugs of onregelmatigheden waar jullie tegen aan lopen. Als jullie iets tegen komen wat niet helemaal goed werkt dan worden wij daar graag van op de hoogte gesteld. Heb je iets gevonden of heb je een opmerking over de nieuwe site? Stuur dan een mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl.

Geniet van de nieuwe layout en laat ons weten wat jullie ervan denken. Net als altijd wordt jullie mening ontzettend gewaardeerd!

1 antwoord

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>