IMG_8874

16 oktober 2017: Terugblik op de Lowlands Throwdown 2017

Workout of the day (WOD)
Front squat 5-3-3-2-2-2-1-1-1-1-1

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk strict pull-ups

Afgelopen weekend stond voor ons in het teken van de Lowlands Throwdown 2017. In het Omnisport in Apeldoorn namen de fitste atleten uit de Benelux en omstreken het tegen elkaar op. Vijf van onze toppers hebben de box vertegenwoordigd tijdens de finale van de competitie.

Op vrijdag trapte de atleten het weekend af met een 5k run op een vals platte route in Apeldoorn. Daarna stonden hun nog zes events te wachten verdeeld over zaterdag en zondag. Adrienne, Femke, Joyce, Channa en Junior hebben allemaal ups en downs gekend op het leaderboard. Je kunt zien waar zij geëindigd zijn door op deze link te klikken.

Iedereen onwijs bedankt voor jullie steun tijdens de afgelopen dagen. Het was geweldig om zoveel van jullie te zien in de loop van het weekend. Ik weet zeker dat de Adrienne, Femke, Joyce, Channa en Junior wat gehad hebben aan jullie aanmoedigingen. Op naar volgend jaar!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>