IMG_8650

18 september 2017: CrossFit Team Series 2017

Workout of the day (WOD)
Thruster 5-5-5-5-5

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk wallball shots

Altijd al samen met je buddy een competitie willen doen? Opzoek naar invulling voor je zondagen in de box? Geef je dan op voor de CrossFit Team Series die deze week van start gaan. Man-man, vrouw-vrouw, gemixt, voorgeschreven, masters, tieners of geschaald – iedereen kan mee doen aan deze competitie die in totaal twee weken duurt.

Woensdag worden de workouts bekend gemaakt van de eerste week van de CrossFit Team Series 2017. De week daarop gebeurd hetzelfde voor de tweede week. Je krijgt elke week tot en met maandag om de workouts te volbrengen. Net als in de Open wordt je uitgedaagd op verschillende vlakken van je algemene fitheid. Lees meer details in dit artikel.

De vraag is niet of je mee doet maar met wie. App, bel of postduif je vader, moeder, broer, zus, man, vrouw of favoriete atleet en schrijf je vandaag nog in via de website van de CrossFit Games. Have fun!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>