19 januari 2017: NO SH#T Thursday Meal – Chipotle Chicken Pizza

Workout of the day (WOD)
For time:
100 Handstand push-ups
100 Box jumps, 24”/20”
100 Ring dips
100 Double-unders

Challenge of the month – Januari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk Air Squats

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Channa en ik naar de CrossFit Culinary Ninja Course van Paleo Nick zijn geweest in San Diego. Ik kijk minstens één keer per week op de website van Paleo Nick. Er staan niet alleen maar onwijs veel lekkere paleo recepten op, maar hij legt ook nog eens in een video uit hoe je het moet maken. Om echt alle filmpjes en recepten op de website in te kunnen zien moet je maandelijks een bedrag betalen, maar er komen ook vaak genoeg recepten langs die iedereen kan inzien. Maar ik zou je ook niet afraden om er een abonnement op te nemen… Vandaag heb ik een recept van Paleo Nick die hij onlangs op zijn website heeft gezet. Brand new dus! Hij heeft op zijn website alle stappen met foto’s erbij gezet, dus als je nog duidelijker aanwijzingen wilt, kan je die hier bekijken.

Benodigdheden:

  • 2 kipfilets
  • Knoflookpoeder
  • Paar plakjes bacon
  • Tomatenpuree
  • Chipotle pepers (optioneel)
  • 1 rode ui
  • Avocado (optioneel)
  • Paleo mayonaise (optioneel)
  • Koriander (optioneel)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Doe de kipfilets apart onder plastic folie en sla ze plat tot een ronde vorm.
  • Kruid de bovenkant met een beetje knoflookpoeder.
  • Doe een beetje olijfolie op een bakplaat en leg de kipfilets erop met de gekruide kant naar beneden. Kruid nu ook de bovenkant.
  • Bak de kipfilets af in ongeveer 7 minuten.
  • Bak ondertussen de bacon knapperig in de pan.
  • Smeer de kipfilets, wanneer ze uit de oven zijn, in met tomatenpuree.
  • Doe daarna wat chipotle pepertjes erop.
  • Snijd de ui in halve ringen, snij de bacon klein en beleg de kipfilets hiermee.
  • Bak ze nu nogmaals ongeveer 10 minuten in de oven.
  • Als ze uit de oven komen kan je ze beleggen met wat avocado, mayo en koriander.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.