IMG_4388

21 april 2018: Workout Of the Day

Workout of the day (WOD)
Geen lessen i.v.m. CrossFit Level 2 course

In verband met de CrossFit level 2 course die bij ons in de box plaatsvindt dit weekend, komen alle lessen op zaterdag en zondag te vervallen. Als vervangende activiteit gaan we van 10:00 uur tot 12:30 uur Footgolfen bij de FOOTgolf Nederland (30 minuten rijden vanaf de box) Noorderweg 10a, 2064 KD Spaarndam. FootGolf is, zoals de naam al prijsgeeft, een combinatie van voetbal, golf en midgetgolf. FootGolfen doe je dan ook op de golfbaan met een voetbal en je voeten. Het principe van FootGolf is hetzelfde als bij Golf: de bal in zo min mogelijk trappen in de hole zien te krijgen.
Per baan speel je met maximaal 4 personen en iedereen speelt voor een individuele score. Uiteraard zijn de ballen aanwezig en kicksen, kunstgrasschoenen, sportschoenen of andere schoenen zijn allemaal toegestaan op de banen. Aangezien er 27 banen zijn kunnen we maximaal met 100 mensen terecht. Halverwege de 27 banen is er een koffie/thee/limonade pauze. In totaal zullen we ongeveer 2,5 uur bezig zijn.
Wij zullen de entree verzorgen voor iedereen die komt. Geef wel even aan in het inschrijfsysteem of je komt!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>