IMG_8134

22 juli 2017: Wie gaat er naar huis met de wisselbeker?

Workout of the day (WOD)
“CrossFit Games Regionals 2013 – Event 6”
For time:
100 Doubel-unders
50 Handstand push-ups
40 Toes-to-bar
30 Axle shoulder-to-overhead, 72,5kg/47,5kg
30m Axle front racking lunges, 72,5kg/47,5kg

Challenge of the month – Juli
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten hangen en vasthouden van objecten

Nog maar één week zijn wij verwijderd van het tweede Spikeball toernooi van Reebok CrossFit Almere. Op zaterdag 29 juli om 13.00 uur gaan de teams op het Almeerderstrand met elkaar de strijd aan. Inmiddels hebben wij ook een beker geregeld voor de winnaars. Ga jij er met de eeuwige roem en eer vandoor? Beschik jij over de beste coördinatie, nauwkeurigheid en behendigheid van de box?

Het is nog steeds mogelijk om jezelf in te schrijven voor het toernooi. Deelname is gratis. Je kunt je team inschrijven door te e-mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Inschrijving Spikeball toernooi”. Ongeacht je niveau, wij gaan zorgen dat je een leuke middag hebt en genoeg aan spelen toekomt. Als je al ingeschreven staat ontvang je snel meer informatie over de verdere details. Succes met oefenen!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>