22 oktober 2015: NO SH#T Thursday Meal – Tijd voor een treat!

Workout of the day (WOD)
20 min AMRAP of:
3 Rounds of Cindy
50 Double-unders
* Cindy = 5 Pull-ups, 10 Push-ups, 15 Squats

Challenge of the month – Oktober
30.000 minuten bottom squat hold of hanging from the bar
* Met de hele box.

Yes! Het is weer donderdag, dus weer tijd voor een recept. Als eerst wil ik jullie mededelen dat ik, Joyce, vanaf vandaag Wesley ga overnemen met het delen van overheerlijke paleo recepten voor jullie. Net als altijd kunnen jullie als je een lekker paleo recept hebt ontdekt dit natuurlijk nog steeds met ons delen, alleen dit keer mogen jullie dit mailen naar j.nieborg@reebokcrossfitalmere.nl. Ook als jullie vragen hebben over een recept kunnen jullie dus vanaf nu bij mij terecht.

Ik ben gek op zoetigheid, dus mijn eerste recept voor jullie zal natuurlijk een nagerecht/dessert zijn (of gewoon een lekkere treat voor tussendoor). Deze week zal ik deze heerlijke brownie met jullie delen. In plaats van een gewone chocolade brownie, kun je in deze variant Bacon vinden. Want welke CrossFitter houdt er nou niet van Bacon? En dan ook nog in combinatie met chocola? Het is even wat werk in de keuken, maar dan heb je ook wat! Iets heerlijk zoets, handig mee te nemen in stukjes naar je werk en nog lekker ook… Wat wil je nog meer?!

Benodigdheden:

  • 4 strips bacon
  • 1/4 cup ahornsiroop
  • 2 tablespoons dijon mosterd
  • 2 eieren
  • 1 tablespoon vanille extract
  • 1/4 teaspoon amandel extract
  • 1/2 cup honing
  • 1/2 cup kokosolie, gesmolten
  • 100-140 gram pure chocola, gesmolten
  • 3/4 cup amandelmeel
  • 1/2 cup chocolate chips

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng de ahornsiroop en de mosterd in een kleine kom en smeer je plakjes bacon hiermee in.
  • Bak deze plakjes op een bakpapier 20 minuten in de voorverwarmde oven of tot ze helemaal knapperig zijn.
  • Wanneer de plakjes zijn afgekoeld, versnipper je deze in kleine stukjes.
  • Verwarm daarna de oven opnieuw naar 175 graden.
  • Klop de eieren in een grote kom.
  • Voeg daarna de vanille en amandel extract toe en roer dit door elkaar.
  • Voeg daarna de honing, kokosolie en gesmolten chocola toe en mix dit goed door elkaar heen.
  • Voeg nu het amandelmeel, de chocolate chips en bacon toe en mix het tot een glad geheel.
  • Smeer je bakvorm in met kokosolie en voeg vervolgens de mix in de vorm.
  • Bak de brownies in ongeveer 25 minuten af of tot ze gaar zijn.
  • Laat de brownies iets afkoelen en wanneer je uit bent gegeten, kan je ze het best in de koelkast bewaren.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.