23 maart 2017: NO SH#T Thursday Meal – Zoete aardappel & Broccoli

Workout of the day (WOD)
5 min AMRAP of:
10 Thrusters, 42,5kg/30kg
30 Double-unders
5 min Rest
5 min AMRAP of:
10 Power cleans, 42,5kg/30kg
30 Double-unders
5 min Rest
5 min AMRAP of:
10 Deadlifts, 42,5kg/30kg
30 Double-unders

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
Zoveel mogelijk double-unders

Ik kreeg laatst de tip van Wesley om eens te kijken bij de recepten van de Albert Heijn. Op hun website staan idd onwijs veel recepten. Sommige zijn paleo, sommige niet, maar je kan het recept vaak wel aanpassen naar je eigen wensen. Er is zelfs een hele categorie met zoete aardappel recepten. Om precies te zijn vindt je hier 132 recepten mee. Voor vandaag heb ik er één uitgekozen voor jullie, maar via deze link kan je de andere 131 recepten vinden. Ik raad jullie zeker aan om deze website eens goed uit te pluizen, want je doet er enorm veel inspiratie mee op voor nieuwe gerechten.

Benodigdheden:

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in de lengte in parten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de helft van de olie door de aardappelparten en bestrooi eventueel met zout. Bak in de oven in ca. 45 min. gaar.
  • Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in ringetjes. Snijd de salade-uitjes in schuine ringetjes en de knoflook in plakjes. Keer de aardappelen elke 15 min.
  • Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes. Kook na 35 min. oventijd de broccoli 4 min. Verhit de rest van de olie en bak de bosui 1 min. Voeg de rode peper en knoflook toe. Bak 1 min. mee. Meng de broccoli erdoor en verwarm nog 1 min. Schep de aardappelen op een grote schaal en meng de broccoli erdoor. Besprenkel met de sinaasappel-peperdressing en serveer.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.