IMG_3617

24 februari 2018: CrossFit Games Open 18.1

Workout of the day (WOD)
CrossFit Games Open 18.1
Complete as many rounds as possible in 20 minutes of:
8 toes-to-bars
10 dumbbell hang clean and jerks, 22,5kg/15kg
14/12 cal. row

Challenge of the month – Februari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk deelnemers aan de CrossFit Games Open

Daar is hij dan. Op donderdagnacht werd de eerste workout van de 2018 CrossFit Games Open bekend gemaakt. Wederom mochten Kristin Holte en Samantha Briggs tijdens de live annoucement laten zien hoe het moest. De meervoudige CrossFit Games atleten vlogen door de combinatie van toes-to-bar, dumbbell hang clean and jerks en roeien. Je kunt het spektakel hier nog eens terug zien.

Gisteren hebben de eerste dappere leden de workout al gedaan. Voor de meeste mensen staat hij dit weekend op het programma. In de Facebook groep van Reebok CrossFit Almere kun je een video vinden van coaches Mick en Junior met tips & tricks om zo een goed mogelijke score neer te zetten. Vergeet hem niet te kijken voordat je de workout moet doen. Neem ook de standaarden van de bewegingen zelf nog even door op games.crossfit.com.

Wij wensen iedereen veel succes. Heb je niks te doen dit weekend? Op beide dagen beginnen wij om 10.30 uur met de eerste heats. Kom gerust een kijkje nemen en onze atleten helpen om hun grenzen te verleggen. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>