IMG_5344

24 juni 2016: Uitslag tweede kwalificatieweek TIGLON Series 2016

Workout of the day (WOD)
For time:
500m Row
150 Double-unders
50 Burpees

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
Max plank hold (aantal seconden = score)

Vorige week was het tijd voor de tweede kwalificatieweek van de TIGLON Series 2016. Van woensdag 15 juni tot en met woensdag 22 juni hadden atleten de tijd om de drie kwalificatie workouts te doen. Dat moest wel gebeuren op één dag. Op zaterdag 18 juni deden wij bij community saturday de eerste workout en meteen daarna hebben een aantal van onze atleten de anderen twee workouts gedaan. Inmiddels is het officiële leaderboard bekend en mogen wij wederom trots zijn op de ninja’s die onze box hebben vertegenwoordigd. Junior, Channa en Joyce mogen op zondag 10 juli in Gemert laten zien wat zij kunnen tijdens de finales. Gefeliciteerd! Om te lezen hoe je erbij kunt zijn om hun aan te moedigen kun je hier klikken.

Door het harde werken van alle deelnemers uit onze box zijn wij deze tweede kwalificatieweek tweede geworden bij de box competitie. Over beide weken gekeken staan wij nog steeds op de eerste plaats met een kleine voorsprong van honderd punten. Het wordt nog spannend in de laatste kwalificatieweek die plaats vindt eind oktober. Wij gaan er in ieder geval voor om op de eerste plek te eindigen. Klik op “lees meer” om te zien op welke plek al onze atleten zijn geëindigd in de tweede kwalificatieweek. Goed gedaan allemaal!

Mannen
10e – Junior
28e – Orlando
48e – Rick
56e – Wesley
58e – David
67e – Mike
91e – Patrick

Vrouwen
3e – Channa
17e – Joyce
30e – Elianne
58e – Ruth

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>