IMG_7537

25 april 2017: Tweede Kwalificatieweek TIGLON Series 2017

Workout of the day (WOD)
“Mary”
20 min AMRAP of:
5 Handstand push-ups
10 Pistols, alternating
15 Pull-ups

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

De workouts voor de tweede kwalificatieweek van de TIGLON Series 2017 worden morgen bekend gemaakt. In de eerst week van de competitie deden enkele leden van onze box al mee en jij kunt je voor deze editie nog opgeven. De box staat er goed voor en doet mee bovenaan het leaderboard. Sta jij nog niet ingeschreven en ben je opzoek naar een uitdaging? Meld je dan aan via de website van de competitie.

Bij de TIGLON Series moet je als deelnemer op één dag drie workouts doen. De workouts testen je fitheid op verschillende vlakken. Op donderdag 27 april zijn wij van plan om deze workouts gedurende de dag te doen met alle deelnemers uit de box. Om 12.00 uur willen wij van start gaan met de eerste workout. Als je meedoet zijn wij je dan graag verschijnen. Er zijn ook een handje atleten die zondag om 9.30 uur de workouts gaan doen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>