IMG_8563

4 september 2017: Terugblik op de kwalificaties van de Lowlands Throwdown

Workout of the day (WOD)
10 min AMRAP of:
10 Power snatches, 42,5kg/30kg
10 Burpees

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk wallball shots

Het afgelopen weekend hebben tientallen atleten uit onze box alles gegeven tijdens de Lowlands Throwdown kwalificaties. Op één dag moesten zij maar liefst drie workouts doen waar hun algemene fitheid bij op de proef werd gesteld. Net als de afgelopen jaren was het weekend voor veel mensen in onze community een absoluut hoogtepunt.

De workouts waren zeker niet makkelijk. Je kunt hier terug kijken wat de deelnemers moesten doen. Iedereen werd uitgedaagd om zijn grenzen te verleggen, zowel geschaald als de mensen die de workouts als voorgeschreven deden. De combinatie van lastige vaardigheden, zware gewichten en conditioneel uitputtende oefeningen betekende dat je van alle markten thuis moest zijn.

Onofficieel is het leaderboard gisteravond bekend gemaakt. Je kunt deze ook vinden op de website van de Lowlands Throwdown. Op dit moment ziet het er naar uit dat Femke (35+ Female), Adrienne (40+ Female), Joyce (Elite Female), Channa (Elite Female) en Junior (Elite Male) ons gaan vertegenwoordigen op de finale in Apeldoorn. Koop je tickets nu voor 14 en 15 oktober en kom onze toppers aanmoedigen. Gefeliciteerd allemaal!

Wij hopen dat iedereen net zo van de competitie heeft genoten als wij. Alle vrijwilligers die ons hebben geholpen ontzettend bedankt namens iedereen die mee heeft gedaan. Zonder jullie was het niet gelukt. Op naar de finale en de kwalificaties van volgend jaar!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>