IMG_9493

5 januari 2018: Word een culinaire ninja

Workout of the day (WOD)
Push press 3-3-3-3-3

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Met trots kunnen wij vertellen dat de CrossFit Speciality Course: Culinary Ninja naar onze box komt. Chef Nick Massie, beter bekend als Paleo Nick, leert je op zaterdag 16 juni hoe je kunt meal preppen als de beste. Je gaat samen met hem een aantal gerechten klaar maken die je ook nog eens een uitstekende balans geven in eiwitten, koolhydraten en vetten. Verder leer je alles wat je moet weten om zelf te experimenteren, van het gebruiken van verschillende kruiden tot aan het optimaliseren van je tijd in de keuken.

Lijkt het jouw leuk om mee te doen aan deze cursus? Schrijf je dan in via deze link. Je kunt meer informatie vinden over de inhoud van de cursus, de kosten en wat je mee moet nemen. Voor deze cursus hoef je geen CrossFit Level 1 certificaat te hebben om mee te kunnen doen. Als je vragen hebt laat het ons dan weten.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>