IMG_7822

5 juni 2017: Terugblik op de Meridian Regionals

Workout of the day (WOD)
Hang power clean 3-3-3
Power clean 3-3-3
Front squat 3-3-3

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

De CrossFit Games Regionals zitten erop. Afgelopen weekend was het de beurt aan de laatste atleten om hun ticket te verdienen naar de CrossFit Games in Madison, Wisconsin. Wij waren zelf aanwezig bij de Meridian Regional in Madrid, Spanje. Een paar van de fitste atleten op aarde deden daar mee met de competitie.

Spannend was het zeker. Met atleten als Samantha Briggs, Kristin Holte, Jamie Greene, Annie Thorisdottir, Jonne Koski, Björgvin Karl Gudmundson en Lukas Högberg kon dat ook niet anders. Alhoewel wij het al meerdere malen van dichtbij hebben meegemaakt blijft het iedere keer weer een bijzondere ervaring. Je kunt hier zien waar iedereen uiteindelijk is geëindigd en wie er door gaan naar de Games.

Na het hele weekend te hebben gejudged zijn wij gisteren meteen weer in het vliegtuig gestapt. Gesloopt maar voldaan kwamen wij weer aan in Amsterdam. Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij. Vandaag gaan wij er vol energie weer tegenaan en delen wij graag alle verhalen met jullie in de box. Pas op want de “no-reps” zitten nog in ons systeem!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>