9 januari 2018: Laatste kans om te beginnen in januari

Workout of the day (WOD)
Front squat 1-1-1-1-1-1-1

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Vertel het door aan al je vrienden, familie en kennissen. Vandaag is de laatste kans om je aan te sluiten bij de beginnerslessen van deze maand. Het maakt niet uit hoe fit je op dit moment bent, de beginnerslessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Samen met andere beginners ga je aan de slag om de fundamentele bewegingen van CrossFit te leren. Je doet dit onder begeleiding van onze ervaren coaches en leert op die manier veilig en efficiënt te bewegen.

Er wordt ook meteen gestart met het verbeteren van je algemene fitheid. Elke les sluiten wij af met een workout die je op je eigen tempo kunt doen en volledig is aan te passen naar jouw niveau. Na afronding van de beginnerslessen kun je aansluiten bij onze reguliere lessen. Voor meer informatie kun je hier kijken.

Om jezelf in te schrijven kun je dit formulier invullen. Twijfel je nog? Kom dan vanavond om 19.30 uur naar de eerste beginnersles en ervaar zelf wat wij voor je kunnen betekenen. Als je vragen hebt kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen of e-mailen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Zorg dat je het niet mist en begin vandaag nog te werken aan fittere versie van jezelf!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.