10 november 2017: Overgewicht? Dit moet je lezen

Workout of the day (WOD)
Back squat 10-5-3-1-1-1-3-5-10

Challenge of the month – November
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters roeien

De titel van het artikel waar ik jullie vandaag over vertel kon ik zelf niet beter bedenken. De CrossFit Journal staat niet alleen vol met nuttige informatie voor elke CrossFit fanatiekeling, maar bevat ook alle inspiratie en motivatie die je nodig hebt. Er zijn tal van voorbeelden, in onze box en daarbuiten, van mensen die hun leven positief beïnvloeden doordat zij in aanraking kwamen met CrossFit.

Een voorbeeld van zo een verhaal is die van Kai Rainey die je hier kunt lezen. Met een gewicht van meer dan 135kg en een bmi van 49,9 begon zij haar avontuur. Nadat zij besloot om te begonnen met CrossFit veranderde haar leven compleet. Makkelijk? Zeker niet. Maar opgeven stond niet in haar woordenboek. Waar een wil is, is een weg. Op dit moment is haar omtrek van haar buik kleiner dan die van haar benen aan het begin waren. Wat een verandering.

Aan alle leden hebben ik een vraag. Ken jij iemand in je omgeving die moeite heeft met zijn gewicht? Die alles heeft geprobeerd en niet meer weet hoe hij of zij verder kan komen? Deel dit artikel dan met hun. Laat diegene contact opnemen met ons. Jullie weten als geen ander wat de effecten zijn van CrossFit en het zou prachtig zijn als iemand op jouw aanraden binnenkort net zo een verandering doormaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.