Voeding

Voeding speelt een centrale rol in het verbeteren van jouw fitheid en gezondheid. Het is letterlijk de brandstof voor jouw lichaam om te kunnen presteren. De juiste voeding kan de resultaten van onze trainingen versterken of verminderen. In de hiërarchie van de ontwikkeling van een atleet, die bedacht is door Greg Glassman (CEO en oprichter van CrossFit), staat voeding helemaal aan de bodem van de pyramide. Het is het fundament van ons programma. Zonder hier aandacht aan te besteden haal je nooit het onderste uit de kan.

Bij Reebok CrossFit Almere staan wij voor je klaar om je te helpen op het gebied van voeding. Geen één persoon is hetzelfde en dat vraagt om een individuele aanpak. Daarom bieden wij verschillende opties aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voedingsconsult
Een gesprek met één van onze coaches kan helpen om in kaart te brengen wat jouw behoeften zijn, waar je tegenaan loopt en wat je kunt doen om jouw doelen te behalen. Je gaat weg met een concreet advies en praktische tips. Vaak kiezen mensen ervoor om een soort gelijk gesprek vaker te herhalen om een extra stok achter de deur te hebben.

Het eerste gesprek duurt een uur en daarna is het mogelijk om vervolg sessies in te boeken van een half uur. De kosten zijn €60 voor het eerste gesprek en €30 voor elk volgende gesprek. Om een gesprek aan te vragen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Metingen
Meten is weten. Je progressie bijhouden werkt motiverend en laat je daarnaast zien of je de goede richting op gaat. Gedurende elke editie van de 90 day challenge zijn er vier meetmomenten. Deze meetmomenten zijn ook beschikbaar voor mensen die niet deelnemen aan de challenge.

Een meting duurt een kwartier en bestaat uit het meten van jouw vetpercentage, omtrek en gewicht en het nemen van foto’s door een professionele fotograaf. Na afloop sturen wij alle informatie naar je toe per e-mail. De kosten zijn €25 per meting. Voor een overzicht van de beschikbare data en om je op te geven voor een meting kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

90 Day Challenge
Onze meest effectieve aanpak om mensen hun eetpatroon te verbeteren is de 90 day challenge. Het programma van dertien weken helpt deelnemers om hun voeding, gedrag en levensstijl positief te veranderen. Het resultaat van de challenge is een blijvende verandering waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

De 90 day challenge vindt drie keer per jaar plaats. Elke editie heeft een beperkt aantal plekken. Kijk voor meer informatie over het programma, de kosten en hoe je jezelf kunt inschrijven op deze pagina.