Start nu!

De eerstvolgende beginnerslessen vinden plaats op maandag 2 november om 19:00 uur, woensdag 4 november om 19:00 uur en op zaterdag 7 november om 11:30 uur.

Starten met CrossFit

De beginnerslessen zijn bedoeld voor iedereen zonder CrossFit ervaring. Het maakt niet uit wat je huidige niveau is, iedereen kan door de beginnerslessen starten met CrossFit. Van huismoeder tot topsporter, iedereen is bij ons welkom. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, maar je moet wel beginnen om fit te worden.

Tijdens de beginnerslessen worden de belangrijkste technieken aangeleerd voor de meeste CrossFit bewegingen. De bewegingen zijn opgedeeld in drie lessen gedurende één week. Daarnaast wordt elke les afgesloten met een CrossFit workout. Het is verplicht om alle drie de lessen aanwezig te zijn. Mocht je één van de lessen niet kunnen, dan moeten ze ingehaald worden met een één-op-één les voor €25 per les. Je kunt aan het begin van elke maand starten met de beginnerslessen. De beginnerslessen ter waarde van €75,00 zitten bij de abonnementsprijs inbegrepen. Als je klaar bent om te beginnen kan je je hier inschrijven of plan eerst een proefles in!

De eerstvolgende beginnerslessen vinden plaats op maandag 2 november om 19:00 uur, woensdag 4 november om 19:00 uur en op zaterdag 7 november om 11:30 uur.

Eén-op-één beginnerslessen 

Komen de data en tijdstippen van de beginnerslessen jou niet goed uit? Of kan je niet wachten om te beginnen? Dan hebben we ook een alternatief. Met een traject van drie één-op-één lessen nemen we alle technieken met je door wanneer het jou uitkomt. De kosten hiervoor zijn €150 en voor dit bedrag mag je ook de rest van de maand komen trainen. Neem contact met ons op om de eerste één-op-één les in te plannen en te beginnen met CrossFit.