13 maart 2023: CrossFit Almere Team Series

Workout of the day
For time:
21-18-15-12-9-6-3
Dumbbell squats, 22.5kg/15kg
Dumbbell facing burpees
*Use two dumbbells.

Accessory of the week
Zie glassboard in de lounge.

CrossFit Almere Team Series – Spring Edition
Vond jij de vibe van The 2023 CrossFit Open ook zo tof? Zorg dan dat je je CrossFit-buddy overtuigt om mee te doen aan de Spring Edition van de CrossFit Almere Team Series op zaterdag 15 april!!!

De Team Series is een box competitie die we twee keer per jaar terug laten komen. Samen met je buddy doe je drie verschillende workouts op één dag. Daarmee testen we jullie algehele fitness. De workouts zullen worden uitgelegd in video’s en voor elke workout komt er een RX’d en een Scaled versie. In week 15 worden de eerste twee workouts bekend gemaakt en de laatste workout wordt op de dag zelf bekend gemaakt.

We starten op zaterdag 15 april om 9:00 uur en we verwachten de laatste workout rond 15:00 uur klaar te hebben. Vervolgens maken we bekend welk team de Spring Edition beker gewonnen heeft. Voor elke categorie is er één beker; male/male, male/female en female/female. Na de prijsuitreiking blijven we natuurlijk nog lekker even hangen voor een hapje en een drankje.

Deze dag wil je niet missen dus roep je buddy erbij, klik in ons inschrijfsysteem door naar de week van 10-16 april en zorg dat één van jullie zich inschrijft. 3… 2… 1… GO!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.