28 december 2013: Prijsverhoging Purepharma in het nieuwe jaar

Workout of the day (WOD)
Team Gone Bad
3 rounds for reps of:
Wallball shots, 20lbs/14lbs
Rope climbs
Sit-ups
Burpees
Rest

* In teams van twee, één persoon werkt en de ander rust. Ieder team heeft twee minuten per station om zoveel mogelijk herhalingen te scoren.

Challenge of the month
Haal zoveel mogelijk pull-ups als je kan in deze maand!

In het nieuwe jaar worden de supplementen van Purepharma iets duurder dan voorheen. De grondstoffen die in de producten van Purepharma worden gebruikt worden steeds duurder en daarom worden de verkoopprijzen voor de potjes O3, D3 en M3 hoger. Lang is deze prijsstijging uitgebleven maar nu moest het helaas gebeuren. Ondanks dat de wijzigingen per 1 januari 2014 van kracht zijn, bieden wij leden van Reebok CrossFit Almere nog tot en met 12 januari de kans om van de oude prijs gebruik te maken.

Op dit moment betaal je voor een potje O3 €30,00, D3 €13,00 en voor M3 €23,00. Vanaf maandag 13 januari 2014 worden de prijzen verhoogd en dan is de O3 €31,00, de D3 €15,00 en de M3 €24,00. Wil je gebruik maken van de oude prijzen? Dan kan dat zolang de voorraad strekt of tot de eerder genoemde datum. Spreek één van de coaches aan in de box en zij helpen je graag met je aankoop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.