9 november 2017: NO SH#T Thursday Meal – Veggie again!

Workout of the day (WOD)
For time:
30 Handstand push-ups
40 Pull-ups
50 Kettlebell swings, 24kg/16kg
60 Sit-ups
70 Burpees

Challenge of the month – November
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters roeien

Benodigdheden:

  • 200 gr haricots verts
  • zout
  • 400 gr witte bonen
  • 1 grote ui
  • 7 gr verse dille
  • 60 gr rucola
  • 2,5 el olijfolie
  • 200 gr panklare spinazie
  • 1 teen knoflook
  • 125 ml tomatenblokjes
  • zwarte peper
  • optioneel: feta of haloumi
  • optioneel: aardappeltjes

Bereiding:

  • Haricots verts schoonmaken, wassen, in stukjes snijden en in pan met ruim water en zout in ca. 5 minuten net niet gaar koken. Laten uitlekken. Witte bonen in zeef afspoelen en laten uitlekken. Ui pellen en fijn snipperen. Dille fijn knippen. Rucola grof snijden.
  • In (braad)pan 1,5 eetlepel olie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Spinazie op halfhoog vuur al omscheppend meebakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: witte bonen, haricots verts en tomatenblokjes. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten ca. 5 minuten zachtjes stoven. Rucola en rest van olie erdoor roeren en nog ca. 1 minuut meewarmen. Dille erover strooien. Lekker met plakjes feta of haloumi en/of gebakken aardappeltjes.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.