Marcel Thiemann

Coach

Marcel is qua sport een echte allrounder. Honkbal, atletiek, voetbal, tennis… You name it and Marcel has done it. Het is zelfs thuis bij Marcel vaak een gevecht om de afstandsbediening, want er staat altijd sport op. En dan heeft hij het niet alleen over het zondagmiddag voetbal, maar zelfs darts, snooker en schaatsen kijkt hij graag.

Na verschillende sportscholen te hebben bezocht begon hij eind mei 2014 op 36-jarige leeftijd zijn eerste CrossFit les en was hij gelijk verkocht en al niet meer uit de box weg te denken. Na het behalen van zijn CrossFit level 1 Trainer Certificaat en het succesvol doorlopen van het eigen Coaches Development Program van CrossFit Almere brengt hij zijn kennis en liefde voor CrossFit nu over op alle leden.

Zijn favoriete workout zou bestaan uit bewegingen als toes-to-bar, box jumps en kettlebell swings en dan het liefst in een oplopend rep schema. Zijn minst leuke workout is Glenn of elke andere workout die eindigt met 100! burpees. Maar met de nodige aanmoedigingen en knallende beats uit de speakers wurmt hij zich er toch wel doorheen. Zijn favoriete quote is immers “Don’t quit when you’re tired. Quit when you are done”.

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– The Gymnastics Course
– Online Scaling Course