Wat is CrossFit Senioren?

Ouder worden doen wij allemaal. Of u het leuk vindt of niet, iedereen krijgt te maken met lichamelijke en mentale veranderingen die horen bij dit proces. Waar u wel invloed op heeft is het tempo waarin dit gebeurt. De sleutel daarin is een gezonde en actieve levensstijl.

In het CrossFit Senioren programma helpen wij u daarbij. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw leven zo hoog mogelijk blijft door de jaren heen. Wat bedoelen wij daarmee? Een leven waarin u zelfstandig blijft in het uitvoeren van dagelijkse taken zoals de boodschappen dragen, de trap oplopen en spelen met uw kleinkinderen. Een leven waarin u kunt genieten van elk moment zonder u druk te maken om uw gezondheid. 

In een klein groepje samen met andere senioren gaat u aan de slag onder begeleiding van onze coaches. Zij nemen u bij de hand en helpen u stap voor stap om uw algemene fitheid te verbeteren. Een veilige omgeving waarin het niet uitmaakt of u 50, 75 of 100 jaar oud bent. Ongeacht uw sportieve achtergrond, wij zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen. 

De CrossFit Senioren lessen vinden wekelijks plaats op maandag- en donderdagochtend om 10:30 uur. Elke les duurt een uur. U bent altijd welkom om vrijblijvend een proefles te volgen of gewoon een kijkje te nemen. Indien u vragen hebt bel dan naar 085-0603336 of neem contact met ons op via de contact pagina.