Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
07:00WODWODWODWODWOD
09:00WODWODWODWODWODWOD
09:30WOD WOD WODWODWODWODWOD
10:00WODWODWODWODWODWODWOD
10:30SeniorenWODWODSeniorenWODWODWOD
11:00WODWOD
16:00WODWODWODWODWOD
16:30WODWODWODWODWOD
17:00WODWODWODWODWOD
17:30WODWODWODWODWOD
18:00WODWODWODWODWOD
18:30WODWODWODWODWOD
19:00WODWODWODWODWOD
19:30WODWODWODWODWOD
20:00WODWODWODWOD
20:30WODWODWODWOD
21:00WODWODWODWOD

Bij CrossFit Almere wordt er getraind in groepsverband. De groepen zijn bij ons nooit groter dan twaalf personen. Op deze manier weet je zeker dat jij de aandacht krijgt waar je voor betaalt. Resultaat en plezier staan bij ons voorop tijdens de lessen.

Workout of the Day (WOD)

De reguliere lessen hebben als doel om je algemene fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft. Dat gebeurt door middel van constant gevarieerde workouts met functionele bewegingen, uitgevoerd op een hoge intensiteit. Elke les duurt bij ons een uur en elke dag is de inhoud van de les weer anders waardoor je continu wordt uitgedaagd. Een les bevat mobiliteitsoefeningen, een algemene warming-up, tijd voor het doornemen van de techniek, de workout en een cooling down.

Open Gym

Voor iedereen die naast onze lessen graag nog zelf aan de slag wilt zijn er tijdens onze WOD uren altijd open gym uren. Daarvoor hebben wij een aparte ruimte. Je kunt dan vrij trainen om zwakke punten te verbeteren, om te oefenen met nieuwe skills of zelfstandig een workout te doen. Je bent tijdens deze uren op jezelf aangewezen om te verzinnen wat je gaat doen, maar er zijn wel coaches aanwezig die je kunnen voorzien van tips en tricks. Daarnaast zou je een persoonlijk programma kunnen aanschaffen om meer richting te geven aan je doelen. Meer informatie over Personal Training is hier te vinden.

Senioren

In een klein groepje samen met andere senioren gaat u aan de slag onder begeleiding van onze coaches. Zij nemen u bij de hand en helpen u stap voor stap om uw algemene fitheid te verbeteren. Een veilige omgeving waarin het niet uitmaakt of u 50, 75 of 100 jaar oud bent. Ongeacht uw sportieve achtergrond, wij zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze uren.